Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αγιασμός έναρξης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της IMΔ
Αγιασμός έναρξης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της IMΔ

Αγιασμός έναρξης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της IMΔ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητροπόλεως Δημητριάδος ο Αγιασμός ενάρξεως του νέου σχολικού έτους, από τον αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του κ. Ιγνατίου, για μια καλή κι ευλογημένη χρονιά.

Ο π. Σεραφείμ τόνισε την αναγκαιότητα της συνύπαρξης στον κόσμο και στο σχολείο, αλλά και η σημασία του δεσμού γονέων και εκπαιδευτικών, που είναι σα μια παλέτα χρώματα έτοιμα να ζωγραφίσουν ένα κοινό καμβά.

Ευχαρίστησε, τέλος, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σταθμού κι ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο αλλά και στο πρόγραμμα που θα ξεδιπλωθεί τη φετινή χρονιά.

Την εκδήλωση έκλεισε ο διευθυντής του Σταθμού Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και ανανέωσε το ραντεβού για τις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε θα παρουσιαστεί το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σταθμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροπέδες σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία - Κατασχέθηκαν 1,18 τόνοι κοκαϊνης… - https://t.co/NV5ZUF2ZP4 -

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση