Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αγιασμός ενάρξεως του σχ. έτους στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ.Δ.
Αγιασμός ενάρξεως του σχ. έτους στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ.Δ.

Αγιασμός ενάρξεως του σχ. έτους στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ.Δ.

Την Τετάρτη 11/9, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020 και τα εγκαίνια της ανακαινισμένης του αυλής.

Την Ακολουθία τέλεσε ο  μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο διευθυντής του Σταθμού  Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος μίλησε για το σχολείο, το έργο που επιτελείται καθημερινά, τους στόχους που τίθενται για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κτιρίου, τον ζήλο που επιδεικνύουν οι παιδαγωγοί και τις ευκαιρίες που έχουν καθημερινά τα παιδιά να μαθαίνουν.

Επίσης, ευχαρίστησε την  Βασιλεία Κοντομέρκου, ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών της αυλής.

Την εκδήλωση έκλεισε ο  μητροπολίτης , ο οποίος δήλωσε τη πρόθεσή του για πλήρη ανακαίνιση του Σταθμού, τόνισε τη σημασία που κατέχει στη ζωή του παιδιού το πρώτο του σχολείο, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρωτοσύγκελλος της  Μητροπόλεως Δημητριάδος αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης,  καθώς και πλήθος κόσμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομική επιχείρηση για παράνομους κατασκηνωτές στην παραλία Παρίσαινα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου… - https://t.co/Nxthjvmhl3 -

  • Λειτουργία της ΔΔΕ Μαγνησίας από 5/8/2020 - https://t.co/jf1mfljxMe -

  • Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς - https://t.co/rUPGSBonnM -

"Αλιεύοντας" την είδηση