Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης
Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης

Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Μαΐου – Ιουνίου 2015), που είναι αφιερωμένο στη Θάλασσα.

Στο εκτενές αφιέρωμα για τη Θάλασσα γράφουν:

Α. Ο κ. Ιγνάτιος, με θέμα «Θάλασσα: Το έξοχο δώρο του Θεού».
Β. Ο πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου ,προϊστάμενος του μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου με θέμα «Ο φιλόλαος Αγιοθαλασσίτης»,

Γ. Ο κ. Νίκος Τσούκας , γραμματέας του φορέα πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός», με θέμα «Θάλασσα, μέρος της Παράδοσης μας» και

Δ. Ο πρωτ. Στυλιανός Ανανιάδης συνταξιούχος εκπαιδευτικός, εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Βόλου , με θέμα «Αύτη η θάλασσα η μεγάλη και ευρύχωρος ».

  • Ακολουθεί ολοσέλιδο κείμενο για τη Β’ Διεθνή-Διαχριστιανική Συνάντηση για την οικογένεια που πραγματοποιήθηκε στις 16/05 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.
  • Ανταπόκριση από την πασχαλινή εκδρομή του Συνδέσμου Νέων στην Κύπρο, από τη φιλόλογο κ.Ευαγγελία Αγγελοπούλου, με τίτλο: «Περιδιαβαίνοντας στη Μαρτυρική Μεγαλόνησο».

  • Ομιλία του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Θρησκεία και Βία», με θέμα: «Η εξάπλωση του φαινομένου του θρησκευτικού φανατισμού στο σύγχρονο κόσμο».

  • Δισέλιδο κείμενο του αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, Ιεροκήρυκος, αφιερωμένο στις 7η & 8η Ιερατικές Σύναξεις, με θέμα « Ο Χριστός είναι η ζωή των ανθρώπων».

  • Ειδήσεις της τελευταίας περιόδου, συνοδευόμενες από σχετικό φωτογραφικό υλικό και το φύλλο ολοκληρώνεται με τη βιβλιοπαρουσίαση του Ε΄ τόμου “Έργα- Αρθρογραφία Β΄” του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, από τον κ.Γιάννη Πατρίκο, τ. Λυκειάρχου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, imd.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση