Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης
Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης

Αφιερωμένο στη Θάλασσα το νέο τεύχος της Πληροφόρησης

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως (Μαΐου – Ιουνίου 2015), που είναι αφιερωμένο στη .

Στο εκτενές αφιέρωμα για τη γράφουν:

Α. Ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, με θέμα «Θάλασσα: Το έξοχο δώρο του Θεού».
Β. Ο πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου ,προϊστάμενος του μητροπολιτικού Ι.. Αγ. Νικολάου Βόλου με θέμα «Ο φιλόλαος Αγιοθαλασσίτης»,

Γ. Ο κ. Νίκος Τσούκας , του φορέα πολιτισμού «», με θέμα «Θάλασσα, μέρος της Παράδοσης μας» και

Δ. Ο πρωτ. Στυλιανός Ανανιάδης συνταξιούχος , εφημέριος του Ι. . Αγίου Γεωργίου Βόλου , με θέμα «Αύτη η θάλασσα η μεγάλη και ευρύχωρος ».

  • Ακολουθεί ολοσέλιδο κείμενο για τη Β’ Διεθνή-Διαχριστιανική Συνάντηση για την που πραγματοποιήθηκε στις 16/05 στο Θεσσαλίας.
  • Ανταπόκριση από την πασχαλινή εκδρομή του Συνδέσμου Νέων στην Κύπρο, από τη φιλόλογο κ.Ευαγγελία Αγγελοπούλου, με τίτλο: «Περιδιαβαίνοντας στη Μαρτυρική Μεγαλόνησο».

  • Ομιλία του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Θρησκεία και Βία», με θέμα: «Η εξάπλωση του φαινομένου του θρησκευτικού φανατισμού στο σύγχρονο κόσμο».

  • Δισέλιδο κείμενο του αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, Ιεροκήρυκος, αφιερωμένο στις 7η & 8η Ιερατικές Σύναξεις, με θέμα « Ο Χριστός είναι η ζωή των ανθρώπων».

  • Ειδήσεις της τελευταίας περιόδου, συνοδευόμενες από σχετικό φωτογραφικό υλικό και το φύλλο ολοκληρώνεται με τη του Ε΄ τόμου “Έργα- Αρθρογραφία Β΄” του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, από τον κ.Γιάννη Πατρίκο, τ. Λυκειάρχου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, imd.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση