Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αφιερωμένη στον αείμνηστο πρωτοψάλτη Μιχάλη Μελέτη η νέα «Πληροφόρηση»
Αφιερωμένη στον αείμνηστο πρωτοψάλτη Μιχάλη Μελέτη η νέα «Πληροφόρηση»

Αφιερωμένη στον αείμνηστο πρωτοψάλτη Μιχάλη Μελέτη η νέα «Πληροφόρηση»

 

Αφιερωμένη στον αείμνηστο μεγάλο δάσκαλο και πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Μιχάλη Μελέτη, είναι το νέο φύλλο της εφημερίδας «» της Ιεράς Μητροπόλεως .

Στο γράφουν:

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος  , με τίτλο «Το αηδόνι του Θεού και του Αγίου Νικολάου», ο πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, με θέμα «Ο άγγελός μας, ο Πρωτο0ψάλτης μας» και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «»  Ευστάθιος , με τίτλο «Δάσκαλέ μας, σ' ευχαριστούμε». Το συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στη στήλη «Αντιαιρετικά», ο αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς γράφει με θέμα «Οι Γεδεωνίτες και η ».

Ακολουθεί η εισήγηση του  κ. Ιγνατίου στη Θεολογική Ημερίδα του Γραφείου Επιθεώρησης Θρησκευτικών Μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 27/4/2017, με θέμα «Θρησκευτικά: μιλώντας για τον Θεό, υπερασπίζοντας τον άνθρωπο».

Στη συνέχεια, δημοσιεύεται δισέλιδο, αναφορικά με τις δύο τελευταίες, για το τρέχον Ιεραποστολικό έτος, Ιερατικές Συνάξεις, με θέμα «Παύλος, η μεγαλύτερη μορφή του Χριστιανισμού μετά τον Χριστό».

Ακολουθεί εξασέλιδο με ειδήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο δίμηνο και η «» ολοκληρώνεται με το πρόγραμμα των Αυγουστιάτικων Παρακλήσεων.

Η «Πληροφόρηση» διανέμεται ν από τους Ιερούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση