Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»
Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»

Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»

 

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος (Νοεμβρίου-Δεκεμβρίουυ 2016) της εφημερίδος «Πληροφόρηση» της Ιεράς , το οποίο είνι φιερωμένο στα .

Στην 1η σελίδα δημοσιεύεται το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του  Μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου.

Ακολουθεί αφιέρωμα στην προσφορά της Εκκλησίας στην Κατοχή και στην Αντίσταση, στο οποίο γράφουν:

Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, ιεροκήρυκας, με θέμα «Η Εκκλησία στην Κατοχή και στην Αντίσταση»,

Ο Αρχιμ. Μελέτιος Κουράκλης, δ/ντής Γραφείου στρατιωτικών ιερέων Γ.Ε.Σ., με θέμα «Η συμβολή των στρατιωτικών Ιερέων στους αγώνες του Έθ» και

Ο δρ Δημήτριος Μεταλληνός, διδάσκων Ιονίου Πανεπιστημίου, με θέμα «Η – Αντιστασιακή δράση των Αρχιεπισκόπων Αθηνών στην Κατοχή (1941-1944)».

Ακολουθεί δισέλιδο αφιερωμένο στις δύο πρώτες του νέου εκκλ/κού έτους, με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος στο επίκεντρο των Ιερατικών μας Συνάξεων»

Στη συνέχεια, σε έξι σελίδες δημοσιεύονται ειδήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής  Εκκλησίας, το τελευταίο δίμηνο.

Στην στήλη «Αντιαιρετικά» ο Αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς, γράφει για την μεγάλη αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά και το τεύχος ολοκληρώνεται με άρθρο του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω ς, Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, με τίτλο «Εν σπηλαίω έρχεται…».

Η νέα «Πληροφόρηση» διανέμεται ν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής   Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση