Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»
Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»

Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα η νέα «Πληροφόρηση»

 

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος (οεμβρίου-Δεκεμβρίουυ 2016) της εφημερίδος «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως , το οποίο είναι αφιερωμένο στα Χριστούγεννα.

Στην 1η σελίδα δημοσιεύεται το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του  Μητροπολίτου   Ιγνατίου.

Ακολουθεί στην προσφορά της Εκκλησίας στην και στην Αντίσταση, στο οποίο γράφουν:

Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, ιεροκήρυκας, με θέμα «Η Εκκλησία στην και στην Αντίσταση»,

Ο Αρχιμ. Μελέτιος Κουράκλης, δ/ντής ραφείου στρατιωτικών ιερέων Γ.Ε.Σ., με θέμα «Η συμβολή των στρατιωτικών Ιερέων στους του Έθνους» και

Ο δρ Δημήτριος Μεταλληνός, διδάσκων Ιονίου Πανεπιστημίου, με θέμα «Η Εθνική – Αντιστασιακή δράση των Αρχιεπισκόπων Αθηνών στην Κατοχή (1941-1944)».

Ακολουθεί δισέλιδο αφιερωμένο στις δύο πρώτες Ιερατικές Συνάξεις του νέου εκκλ/κού έτους, με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος στο επίκεντρο των Ιερατικών μας Συνάξεων»

Στη συνέχεια, σε έξι σελίδες δημοσιεύονται ειδήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής  Εκκλησίας, το τελευταίο δίμηνο.

Στην στήλη «Αντιαιρετικά» ο Αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς, γράφει για την μεγάλη αίρεση των Μαρτύρων του και το τεύχος ολοκληρώνεται με άρθρο του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω Ξενιάς, Αρχιμ. εκταρίου Υφαντίδη, με τίτλο «Εν σπηλαίω έρχεται…».

Η νέα «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής   Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση