Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Α΄ Χαιρετισμοί – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων
Α΄ Χαιρετισμοί  – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων

Α΄ Χαιρετισμοί – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων

Η κολουθί της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 3/3 στους Ιερούς αούς και στις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας. Ο  Μητροπολίτης   Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό αό Αγίων Θεοδώρων , στις 6μ.μ., όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής, θα τελέσει την πανηγυρική .

Την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων πανηγυρίζει, επίσης και ο Ναός του ομωνύμου χωρίου της επαρχίας Αλμυρού, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς και η 1η Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Β΄ Ακολουθία Χαιρετισμών

Εν τω μεταξύ, κάθε Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται 2η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, για τους εργαζομένους, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού . Η Β΄ Ακολουθία θα ξενικά στις 9 και θα απολύει στις 10.15 μ.μ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση