Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Α΄ Χαιρετισμοί – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων
Α΄ Χαιρετισμοί  – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων

Α΄ Χαιρετισμοί – Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων

Η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 3/3 στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές της Τοπικής μας Εκκλησίας. Ο    θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων , στις 6μ.μ., όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής, θα τελέσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων πανηγυρίζει, επίσης και ο Ναός του ομωνύμου χωρίου της επαρχίας Αλμυρού, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς και η 1η Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Β΄

Εν τω μεταξύ, κάθε Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της ς, θα τελείται 2η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, για τους εργαζομέ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό και στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού . Η Β΄ Ακολουθία θα ξενικά στις 9 και θα απολύει στις 10.15 μ.μ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση