Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » 15θήμερη αναστολή λειτουργίας της “Διακονίας”
15θήμερη αναστολή λειτουργίας της “Διακονίας”

15θήμερη αναστολή λειτουργίας της “Διακονίας”

Την Τρίτη 8/3 πργματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των εθελοντών – συνεργατών του Σ. Σ. Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕ” και του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Μητροπόλεως “ΔΙΑΚΟΙΑ”, που λειτουργεί καθημερινά ως Παράρτημα του “Ε”.

Το κύριο θέμα που απασχόλησε την συνέλευση ήταν η διαχείριση ενός μεγάλου όγκου μεταχειρισμένων ενδυμάτων που μεταφέρθηκε στην ΕΑ ΑΠΟΘΗΚΗ της “Δ” (Θουκυδίδου 10, έναντι του σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου), προσφορά Ελλήνων του εξωτερικού (Κύπρου και Γερμανίας).

Αποφασίστηκε ομόφωνα: η λειτουργίας της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ” -κατά την χρονική περίοδο από 14 μέχρι και 31 Μαρτίου – για να δοθεί η δυνατότητα στους εθελοντές του “Ε” να τακτοποιήσουν αυτή την μεγάλη εκκρεμότητα που εμποδίζει πρακτικά την συνέχιση της εξυπηρέτησης απόρων οικογενειών, αλλά και πολλών άλλων κοινωνικών υπηρεσιών της τοπικής ς.

Ολόκληρη η ομάδα των συνεργατών του “Ε” θα αυξήσει καθημερινά τις ώρες ς της και ευελπιστεί πως θα φέρει εις πέρας και αυτή τη δύσκολη επιχείρηση. Η “Δ”, θα λειτουργεί μόνο για έκτακτα περιστατικά.

.Σ. του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” και η Δ.Ε. της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ” ζητούν την κατανόηση των συμπολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση