Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”
Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις με τις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, τονίζοντας ότι για να υλοποιηθούν τα παρακάτω απαιτείται η συμμετοχή και η όλων.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες σχετικές με αναπηρία μπορεί να γίνει βιωματική των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα (κινητική, ακοής, όρασης κ.λπ.), καλλιτεχνικών και αθλητικών προγραμμάτων από κ.λπ.

Επίσης ένας άλλος τομέας αφορά τη δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες με , κατασκευές, γυμναστική, ζωντανή μουσική από διάφορα συγκροτήματα της πόλης κ.λπ.

Αθλητικές δράσεις

Σύλλογοι /σωματεία μπορούν να φέρουν τον εξοπλισμό τους έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να δοκιμάσει το άθλημα, κυρίως τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρονται mini tennis, volley, 3 on 3 basket, jiu jitsu, Zumba, πινγκ πονγκ, προγράμματα γυμναστικής από γυμναστήριο.

Δράσεις σχετικές με την Υγεία

Μπορούν να υπάρξουν κινητές μονάδες ς, ομάδες που να μπορούν να εγγράψουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, ομάδες που να παρουσιάζουν τις και ό,τι άλλο μπορεί να προταθεί από τους ενδιαφερόμενους.

Δράσεις σχετικές με την τέχνη

Μπορούν να παρουσιαστούν εικαστικά προγράμματα, μικρό θεατρικό, μπορούν να λάβουν μέρος καλλιτέχνες του δρόμου και οτιδήποτε άλλο αξιόλογο έχουμε να προσφέρουμε σαν πόλη.

Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Μπορούν να πραγματοποιηθούν προγράμματα οικολογικού περιεχομένου όπως παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, χειροτεχνίες/κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά κ.λπ.

Το wheeling2help vol 2 θα είναι μια μεγάλη εθελοντισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού και ευαισθητοποίησης με απώτερο σκοπό την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των νέων σε κοινωνικά θέματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση