Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”
Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις με τις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, τονίζοντας ότι για να υλοποιηθούν τα παρακάτω απαιτείται η συμμετοχή και η βοήθεια όλων.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες σχετικές με μπορεί να γίνει βιωματική παρουσίαση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα άτομα με (κινητική, ακοής, όρασης κ.λπ.), παρουσίαση καλλιτεχνικών και αθλητικών προγραμμάτων από άτομα με αναπηρία κ.λπ.

Επίσης ένας άλλος τομέας αφορά τη δημιουργική για παιδιά και ενήλικες με ζωγραφική, κατασκευές, γυμναστική, ζωντανή από διάφορα συγκροτήματα της πόλης κ.λπ.

Αθλητικές δράσεις

Σύλλογοι / μπορούν να φέρουν τον εξοπλισμό τους έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να δοκιμάσει το άθλημα, κυρίως τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρονται mini tennis, volley, 3 on 3 basket, jiu jitsu, Zumba, πινγκ πονγκ, προγράμματα γυμναστικής από γυμναστήριο.

Δράσεις σχετικές με την Υγεία

Μπορούν να υπάρξουν κινητές μονάδες αιμοδοσίας, ομάδες που να μπορούν να εγγράψουν δότες μυελού των οστών, ομάδες που να παρουσιάζουν τις και ό,τι άλλο μπορεί να προταθεί από τους ενδιαφερόμε.

Δράσεις σχετικές με την τέχνη

Μπορούν να παρουσιαστούν εικαστικά προγράμματα, μικρό θεατρικό, μπορούν να λάβουν μέρος καλλιτέχνες του δρόμου και οτιδήποτε άλλο αξιόλογο έχουμε να προσφέρουμε σαν πόλη.

Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Μπορούν να πραγματοποιηθούν προγράμματα οικολογικού περιεχομένου όπως παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, χειροτεχνίες/κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά κ.λπ.

Το wheeling2help vol 2 θα είναι μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού και ευαισθητος με απώτερο σκοπό την αφύπνιση και ευαισθητο των νέων σε κοινωνικά θέματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση