Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”
Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Δράσεις με τις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι προτείνει το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, τονίζοντας ότι για να υλοποιηθούν τα παρακάτω απαιτείται η συμμετοχή και η βοήθεια όλων.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες σχετικές με αναπηρία μπορεί να γίνει βιωματική παρουσίαση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα (κινητική, ακοής, όρασης κ.λπ.), παρουσίαση καλλιτεχνικών και αθλητικών προγραμμάτων από κ.λπ.

Επίσης ένας άλλος τομέας αφορά τη δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες με , κατασκευές, γυμναστική, ζωντανή μουσική από διάφορα συγκροτήματα της πόλης κ.λπ.

Αθλητικές δράσεις

Σύλλογοι /σωματεία μπορούν να φέρουν τον εξοπλισμό τους έτσι ώστε ο να μπορεί να δοκιμάσει το άθλημα, κυρίως τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρονται mini tennis, volley, 3 on 3 basket, jiu jitsu, Zumba, πινγκ πονγκ, προγράμματα γυμναστικής από γυμναστήριο.

Δράσεις σχετικές με την Υγεία

Μπορούν να υπάρξουν κινητές μονάδες αιμοδοσίας, ομάδες που να μπορούν να εγγράψουν των οστών, ομάδες που να παρουσιάζουν τις πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο μπορεί να προταθεί από τους ενδιαφερόμενους.

Δράσεις σχετικές με την τέχνη

Μπορούν να παρουσιαστούν εικαστικά προγράμματα, μικρό θεατρικό, μπορούν να λάβουν μέρος καλλιτέχνες του δρόμου και οτιδήποτε άλλο αξιόλογο έχουμε να προσφέρουμε σαν πόλη.

Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Μπορούν να πραγματοποιηθούν προγράμματα οικολογικού περιεχομένου όπως παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, χειροτεχνίες/κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά κ.λπ.

Το wheeling2help vol 2 θα είναι μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού και ευαισθητοποίησης με απώτερο σκοπό την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των νέων σε κοινωνικά θέματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

  • Σύλληψη φυγόποινου στη Σκιάθο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/HcRvvwNOru -

"Αλιεύοντας" την είδηση