Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ»
Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Από τα 350 εκατ. στα 700 εκατ. ευρώ

Το διπλασιασμό του συνολικού ποσού που έχει διατεθεί για το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ» από τα 350 εκατ. ευρώ στα 700 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε την Πέμπτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ενέργειας ιώργος .

Στόχος να ενταχθούν επιπλέον 10.000 που πληρούν τα κριτήρια, αλλά έχουν χαρακτηριστεί επιλαχόντες.

Συνεχίστηκε πάντως χθες με προτα, για τρίτη ημέρα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες, Ηπείρου, ς, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής ς- Θράκης και Κεντρικής ς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ενέργειας.

Τις τρεις πρώτες ημέρες εγγράφηκαν για να υποβάλλουν αίτηση πάνω από 21.000 νοικοκυριά. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αύξησης των πόρων κατά 20%. Οριστικοποιήθηκαν ήδη 11.181 αιτήσεις, που αφορούν 143,46 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Αμεσης Ενίσχυσης και το Ταμείο .

Στις τρεις Περιφέρειες, Ηπείρου, ς, Δυτικής Ελλάδας καλύφθηκε το σύνολο του προϋπολογισμού, μετά και από την αύξησή του κατά 20%, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Οσοι είναι εντός του συστήματος μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους και να ενταχθούν στην κατηγορία των επιλαχόντων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση