Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ζητούν να ανασυρθεί από το αρχείο της Εισαγγελίας η υπόθεση της Σ. Αρμακόλα
Ζητούν να ανασυρθεί από το αρχείο της Εισαγγελίας η υπόθεση της Σ. Αρμακόλα

Ζητούν να ανασυρθεί από το αρχείο της Εισαγγελίας η υπόθεση της Σ. Αρμακόλα

Αίτημα για ανάσυρση του φακέλου της υπόθεσης του θανάτου της 37χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα κατέθεσε πριν λίγες ημέρες στην Εισαγγελία του Βόλου η οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

Ειδικότερα ο της γυναίκας κατέθεσε στα τέλη του περασμένου μήνα αίτηση για να βγει από το αρχείο ο φάκελος υποστηρίζοντας πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία που συντείνουν σε αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει ήδη ανατεθεί σε εισαγγελικό λειτουργό το έργο της διερεύνησης του αιτήματος σχετικά με το εάν υπάρχουν λόγοι να ανοίξει η υπόθεση εκ νέου.

Για τον θάνατο της 37χρονης, έχει καταδικαστεί σε φυλάκισης τριών ετών με , ένας 36χρονος Σύριος που κατηγορούταν για από .

Η υπόθεση, έπειτα από την τελευταία εκδίκαση στις 29 Οκτωβρίου 2018 από το , έχει τεθεί στο αρχείο, καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση που εγκρίθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών ς δεν στοιχειοθετούνταν το ενδεχόμενο να ασκηθεί εκ νέου δίωξη σε βάρος του 36χρονου, για .

Το δυστύχημα που στοίχισε τη στην άτυχη σεφ και μητέρα δύο παιδιών, είχε σημειωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου 2015 όταν η Σόνια Αρμακόλα έπεσε από μηχανάκι όπου επέβαινε, με οδηγό έναν 36χρονο Σύριο.

Η 37χρονη υπέστη κάταγμα του κροταφικού οστού και κατέληξε έπειτα από λίγες ημέρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση