Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη
Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη

Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη

Δύο αντικαταστάσεις της τελευταίας στιγμής δικαστικών αντιπροσώπων για τις εθνικές της 7ης Ιουλίου σημειώθηκαν χθες, ημέρα παρουσίασης τους στο Πρωτοδικείο του Βόλου και ανάληψης των καθηκόντων τους.

Πιο συγκεκριμένα δικαστικός αντιπρόσωπος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου που είχε διοριστεί σε εκλογικό τμήμα της Σκιάθου κατέθεσε χθες αίτημα εξαίρεσης επικαλούμενος κώλυμα, ενώ δικηγόρος από την δήλωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έτσι κλήθηκε αντικαταστάτης για να μεταβεί στη Γάβριανη του Δήμου Αλμυρού.

Επιπλέον χθες ανέλαβε τα καθήκοντα της στο η έφορος των εκλογών Θεοδώρα Τσαμαδιά Εφέτης Αθηνών, ενώ σήμερα τα δικαστήρια της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών από τις 8 το πρωί μέχρι και στις 2:30 το μεσημέρι.

Παράλληλα σήμερα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την τακτοποίηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την οργάνωση των εκλογικών τμημάτων.

Σημειώνεται πως αύριο ημέρα των εκλογών το Πρωτοδικείο θα είναι όλη την ημέρα ανοιχτό και ειδικότερα από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν συνολικά 364 εκλογικά τμήματα, εκ των οποίων τρία ετεροδημοτών στους χώρους του 3ου Γυμνασίου Βόλου. Οι εγγεγραμμένοι για να βρουν σε ποιο τμήμα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε που ψηφίζεις”.

Επίσης καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213-1361500, έως αύριο Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Στις αυριανές δεν θα υπάρχουν Α’ και Β’ τμήματα όπως στις αυτοδιοικητικές της 26ης Μαΐου, όπου τα εκλογικά τμήματα ήταν διπλάσια από τα σημερινά, καθώς θα ισχύσει το καθεστώς της αντίστοιχης διαδικασίας του 2015.

Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, ή , ή .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση