Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη
Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη

Ζήτησαν εξαίρεση δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι σε Σκιάθο – Γάβριανη

Δύο αντικαταστάσεις της τελευταίας στιγμής δικαστικών αντιπροσώπων για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σημειώθηκαν χθες, ημέρα ς τους στο του Βόλου και ανάληψης των καθηκόντων τους.

Πιο συγκεκριμένα δικαστικός αντιπρόσωπος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου που είχε διοριστεί σε εκλογικό τμήμα της Σκιάθου κατέθεσε χθες αίτημα εξαίρεσης επικαλούμενος κώλυμα, ενώ δικηγόρος από την Αθήνα δήλωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έτσι κλήθηκε αντικαταστάτης για να μεταβεί στη Γάβριανη του Δήμου Αλμυρού.

Επιπλέον χθες ανέλαβε τα καθήκοντα της στο Βόλου η έφορος των εκλογών Θεο Τσαμαδιά Εφέτης Αθηνών, ενώ σήμερα τα δικαστήρια της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών από τις 8 το πρωί μέχρι και στις 2:30 το μεσημέρι.

Παράλληλα σήμερα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την τακτοποίηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την οργάνωση των εκλογικών τμημάτων.

Σημειώνεται πως αύριο ημέρα των εκλογών το Πρωτοδικείο θα είναι όλη την ημέρα ανοιχτό και ειδικότερα από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως στη θα λειτουργήσουν συνολικά 364 εκλογικά τμήματα, εκ των οποίων τρία ετεροδημοτών στους χώρους του 3ου Γυμνασίου Βόλου. Οι εγγεγραμμένοι για να βρουν σε ποιο τμήμα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην του υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε που ψηφίζεις”.

Επίσης καλώντας στο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διας του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213-1361500, έως αύριο , από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Στις αυριανές εκλογές δεν θα υπάρχουν Α' και Β' τμήματα όπως στις αυτοδιοικητικές της 26ης Μαΐου, όπου τα εκλογικά τμήματα ήταν διπλάσια από τα σημερινά, καθώς θα ισχύσει το καθεστώς της αντίστοιχης διαδικασίας του 2015.

Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή οδήγησης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση