Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Υπεγράφη το μνημόνιο για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο
Υπεγράφη το μνημόνιο για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο

Υπεγράφη το μνημόνιο για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο

Προχωρά η μετεγκτάστση των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην περιοχή του «πρώην Στρατοπέδου Αμερικανικής Ευκολίας», μετά το Μνημόνιο συνς που υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στο υπουργείο Εθνικής ς και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το Μνημόνιο υπεγράφη από τον Υπουργό Εθνικής ς Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική) Ελευθέριο και τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Σοφία Νικολάου.

Η κυριότητα του δημοσίου ακινήτου στο οποίο θα μετεγκατασταθεί το νέο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βάσει του άρθρου 83 παρ. 1 του νόμου 4646/2019 (Α΄ 201).

Σύμφωνα με την , η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει να συνδράμει στην Ειδικού Χωρικού Σχεδίου μέσω της εκπόνησης μελετών, της ς φακέλου προς και της τεχνικής υποστήριξης στην ανάθεση μελετών.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση