Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » X.A.:Ετεροχρονισμένη δικαίωση για τη μετεγκατάσταση των δικαστικών υπηρεσιών στο Βόλο
X.A.:Ετεροχρονισμένη δικαίωση για τη μετεγκατάσταση  των δικαστικών υπηρεσιών στο Βόλο

X.A.:Ετεροχρονισμένη δικαίωση για τη μετεγκατάσταση των δικαστικών υπηρεσιών στο Βόλο

Ετεροχρονισμένη επήλθε για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Π. Ηλιόπουλο, η οποία πρώτη ανέδειξε πέρυσι την ανάγκη μετεγκατάστασης των δικαστικών υπηρεσιών στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο ς της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης , είχε καταθέσει τον οέμβριο του 2015, ερώτηση στο , για τη μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου λόγω ακαταλληλότητας των εγκασταστάσεων και τονίζει: ” Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι «στη Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου δεν έχει περιέλθει αίτημα μεταστεγάσεως από την αρμόδια Διοίκηση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου» και ότι «υπάρχει μόνο ανάγκη εκδόσεως νέου κτηριολογικού σχεδιασμού και αναδιατάξεως των υπαρχόντων γραφείων και αιθουσών ακροατηρίου».

Προς έκπληξη όλων, τώρα, η του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου απευθυνόμενη στο νέο Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύει η δέσμευση για την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο και αν το έργο θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου για το 2017. Επίσης, διαμηνύει ότι θα παραιτηθεί από την Επιτροπή Εργασίας που έχει συσταθεί για το θέμα αν δε δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες!

Είναι απορίας άξιο το πώς το οέμβριο του 2015 δεν είχε ενημερωθεί καν το Υπουργείο από το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου για την ακαταλληλότητα του Δικαστικού Μεγάρου και τον Ιούνιο του 2016 να διεξάγεται σύσκεψη για ανάγκη μεταστεγάσεως, ενώ τώρα πλέον να έχει καταστεί τόσο επιτακτική. Θεωρούμε ότι πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τακτική που εκπορεύεται από μικροπολιτικά παιχνίδια και δεσμευόμαστε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής ς και να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση