Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας
Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Ζητά με νφορά του ο Ν. ς Αθανάσιος πης

Τα αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων για την αντιμετώπιση επειγόντων ζητημάτων, ώστε να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου, προώθησε με αναφορά του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος πης.

Ο κ. Λιούπης ζητά από τον Υπουργό να συνδράμει με την αναγκαία χρηματοδότηση για την απαραίτητη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, τη συνέχιση των αυστηρών μέτρων προστασίας από την υγειονομική , τόσο σε επίπεδο ατομικής υγιεινής (, γάντια, αντισηπτικά, τεστ κ.ά.), όσο και προγραμματισμού συχνών απολυμάνσεων χώρων για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και κρατούμενων.

Επιπροσθέτως, ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά την ενίσχυση του προσωπικού φύλαξης, των γεωργοτεχνιτών, των οδηγών γεωργικού τομέα αλλά και του επιστημονικού προσωπικού για τη βέλτιστη λειτουργία της δομής, ενώ ζητά την επανεκκίνηση της διαδικασίας των ψυχομετρικών τεστ για τους υποψηφίους του διαγωνισμού 6Κ/2018, αιτήματα τα οποία ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας κατέθεσε στον υπουργό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση