Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας
Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Ζητά με αναφορά του ο Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης

Τα αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων Ε..Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας για την αντιμετώπιση επειγόντων ζητημάτων, ώστε να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου, προώθησε με αναφορά του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης ζητά από τον Υπουργό να συνδράμει με την αναγκαία χρηματοδότηση για την απαραίτητη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, τη συνέχιση των αυστηρών μέτρων προστασίας από την υγειονομική απειλή, τόσο σε επίπεδο ατομικής υγιεινής (, , αντισηπτικά, τεστ κ.ά.), όσο και προγραμματισμού συχνών απολυμάνσεων χώρων για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και κρατούμενων.

Επιπροσθέτως, ο Εργαζομένων ζητά την ενίσχυση του προσωπικού φύλαξης, των γεωργοτεχνιτών, των οδηγών γεωργικού τομέα αλλά και του επιστημονικού προσωπικού για τη βέλτιστη λειτουργία της δομής, ενώ ζητά την επανεκκίνηση της διαδικασίας των ψυχομετρικών τεστ για τους υποψηφίους του διαγωνισμού 6Κ/, αιτήματα τα οποία ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας κατέθεσε στον υπουργό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση