Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας
Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ενίσχυση του προσωπικού των Φυλακών Κασσαβέτειας

Ζητά με αναφορά του ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης

Τα αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας για την αντιμετώπιση επειγόντων ζητημάτων, ώστε να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου, προώθησε με αναφορά του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης ζητά από τον Υπουργό να συνδράμει με την αναγκαία χρηματοδότηση για την απαραίτητη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, τη συνέχιση των αυστηρών μέτρων προστασίας από την υγειονομική απειλή, τόσο σε επίπεδο ατομικής υγιεινής (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, τεστ κ.ά.), όσο και προγραμματισμού συχνών απολυμάνσεων χώρων για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και κρατούμενων.

Επιπροσθέτως, ο Εργαζομένων ζητά την ενίσχυση του προσωπικού φύλαξης, των γεωργοτεχνιτών, των οδηγών γεωργικού τομέα αλλά και του επιστημονικού προσωπικού για τη βέλτιστη λειτουργία της δομής, ενώ ζητά την επανεκκίνηση της διαδικασίας των ψυχομετρικών τεστ για τους υποψηφίους του διαγωνισμού 6Κ/2018, αιτήματα τα οποία ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας κατέθεσε στον υπουργό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση