Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Τρία χρόνια σε 84χρονο επιχειρηματία από την Αττική για χρέη
Τρία χρόνια σε 84χρονο επιχειρηματία από την Αττική για χρέη

Τρία χρόνια σε 84χρονο επιχειρηματία από την Αττική για χρέη

Για χρέη προς την καταδικάστηκαν χθες δύο από το Βόλο και την , με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο να τους επιβάλλει ποινή ς ενός και τριών ετών αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση το Δικαστήριο έκρινε ένοχο και καταδίκασε ερήμην σε 12 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα έναν 64χρονο Βολιώτη, ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης, για χρέη περίπου 115.000€ προς το Δημόσιο.

Το χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκαν τα χρέη ήταν η 1η Ιουνίου του 2014, ενώ το παραπάνω βεβαιώθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 2019.

Ο μάρτυρας κατηγορίας, εκπρόσωπος της ΔΟΥ, που κατέθεσε ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο κατηγορούμενος μέχρι τ έχει καταβάλλει ένα πολύ μικρό από το συνολικό χρέος.

Ακόμα το Τριμελές επέβαλλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή σε 84χρονο κάτοικο ς, διευθύνοντα σύμβουλο εταιρίας για χρέος προς το Δημόσιο που αγγίζει τις 320.000€.

Ο ηλικιωμένος που δικάστηκε ερήμην φέρεται να μην κατέβαλλε το παραπάνω ποσό στην , για το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2015 έως και τον ίδιο μήνα του 2016, ενώ η βεβαίωση του χρέους έγινε στις 30-5-2016.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση