Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Τον “έκαψαν” τα τάπερ με το φαγητό που πήγαινε στα παιδιά του
Τον “έκαψαν” τα τάπερ με το φαγητό που πήγαινε στα παιδιά του

Τον “έκαψαν” τα τάπερ με το φαγητό που πήγαινε στα παιδιά του

Δικάστηκε τελικά χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 50χρονος που συνελήφθη προχθές στις 2:49 το πρωί στο της πόλης ν κινείτι με το αυτοκίνητο του έχοντας πιεί παραπάνω, και καταδικάστηκε σε φυλάκισης 14 μηνών με τριετή και δικαίωμα ς έφεσης.

Ο κατηγορούμενος που πριν από περίπου 10 χρόνια είχε ξανασυλληφθεί οδηγώντας μεθυσμένος, κινούνταν με το όχημα του επί της οδού Πολυμέρη και Δεληγιώργη όταν τον σταμάτησαν αστυ της Τροχαίας υποβάλλοντας τον σε έλεγχο αλκο.

Η πρώτη μέτρηση έδειξε 2,03 χλγ ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και η δεύτερη 1,99, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί όλη τη νύχτα οδηγούμενος στο Αυτόφωρο, την περασμένη Δευτέρα.

Ζήτησε να πάρει αναβολή και έτσι χθες δικάστηκε και τελικά καταδικάστηκε στην παραπάνω ποινή, ενώ του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 2.000€, αλλά και αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για έξι μήνες.

Ο 50χρονος στην απολογία του στο Δικαστήριο υποστήριξε ότι το σπίτι του απείχε μόλις 20 μέτρα από το σημείο που τον σταμάτησαν και πως χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο για να μεταβεί στη του, ώστε να παραλάβει για τα παιδιά του.

Αφού τα πήρε σταμάτησε για να πιει και κατόπιν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο για να ταΐσει αργότερα τα παιδιά του, μιας και οι συσκευασίες ήταν μέσα στο αμάξι, όμως δεν έπεισε την έδρα που τον έκρινε ένοχο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση