Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Την Τρίτη απολογείται στον ανακριτή η 22χρονη Βουλγάρα με 1,8 κιλά χασίς
Την Τρίτη απολογείται στον ανακριτή η 22χρονη Βουλγάρα με 1,8 κιλά χασίς

Την Τρίτη απολογείται στον ανακριτή η 22χρονη Βουλγάρα με 1,8 κιλά χασίς

Αντιμέτωπη με κκουργημτικού χαρακτήρα δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη βρίσκεται μια 22χρονη από την , που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι του , πριν ταξιδέψει για τη Σκιάθο, αφού στη βαλίτσα της είχε ποσότητα 1,819 κιλών χασίς.

Η νεαρή χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενη.

Μαζί με την αλλοδαπή συνελήφθη και μια 22χρονη Βολιώτισσα, που κατείχε 1,7 γραμ. χασίς και χθες δικάστηκε στο , που την απάλλαξε, θεωρώντας πως είχε τα για ιδία χρήση.

Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, πριν ταξιδέψει για τη Σκιάθο και σε έλεγχο των λιμενικών εντοπίστηκε να κατέχει στη βαλίτσα της τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής ς συνολικού μικτού βάρους 1.819 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα τηλέφωνο.

Τα ναρκωτικά ήταν χωρισμένες σε μια μεγάλη συσκευασία των 1.030 γραμμαρίων και σε τρεις μικρότερες των 250, 264 και 275 γραμμαρίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση