Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τιμωρία 18 μηνών με αναστολή για ψευδείς πληροφορίες κατά της ΕΒΟΛ
Τιμωρία 18 μηνών με αναστολή για ψευδείς πληροφορίες κατά της ΕΒΟΛ

Τιμωρία 18 μηνών με αναστολή για ψευδείς πληροφορίες κατά της ΕΒΟΛ

“Κμπάνα” 18 μηνών με τριετή , στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για έναν χρόνο, “έριξε” προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 59χρονο αγρότη από πεδινή περιοχή του ομού, ο οποίος κατηγορούνταν για μάρτυρα, μετά από που υπέβαλλε εις βάρος του η ΕΒΟΛ.

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014 ο 59χρονος εξετάζονταν ως μάρτυρας σε του Μονομελούς υ Βόλου και κατάθεσε εν γνώσει του ψευδώς, ότι “πολλοί ήθελαν να είναι μέλη του συνεταιρισμού της ΕΒΟΛ, αλλά δε μπορούσαν”.

Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν επιτράπηκε στον κτηνοτροφικό συνεταιρισμό του υ να ενταχθεί στον αντίστοιχο του Βόλου, κάτι που ήταν ψέμα και το γνώριζε, λέγοντας πως δεν συγχωνεύτηκε με την ΕΒΟΛ.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι αυτές τις πληροφορίες τις άκουσε σε καφενείο, όπου σύχναζε, σχηματίζοντας την αντίστοιχη , την οποία και μετέφερε στο Δικαστήριο.

Τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή , στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για έναν χρόνο και την παροχή του δικαιώματος άσκησης έφεσης, κάτι που το έπραξε στη συνέχεια.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση