Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου
Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου

Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου

Ανκοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Τηλεφωνήμτα δέχονται   του Βόλου και ο Δικηγορικός Βόλου εφιστά
την προσοχή των μελών του.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος   δέχθηκε καταγγελίες  από μέλη του  για τηλεφωνήματα που δέχθηκαν  από αγνώστους, που εμφανίστηκαν ως συνάδελφοί τους και τους ζητούσαν , επικαλούμενοι ότι βρίσκονται σε άμεση οικονομική ανάγκη.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου που δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα του : “Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας (08.05.2018) υπήρξαν τρία (3) τουλάχιστον περιστατικά, κατά τα οποία μέλη του Δ.Σ.Β. δέχτηκαν τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία υποδυόμενα συναδέρφους , και επικαλούμενα ότι βρίσκονται σε άμεση οικονομική ανάγκη (εξαιτίας δήθεν θανάτου στενού συγγενικού τους προσώπου κ.λπ.) ουσιαστικά ζητούσαν να δοθούν σε τρίτα πρόσωπα που θα τους υποδείκνυαν.
Στο πλαίσιο αυτό, εφιστούμε την προσοχή στα μέλη του Συλλόγου ότι πρόκειται για περίπτωση εξσης και συνεπώς, εφόσον γίνουν αποδέκτες αντίστοιχων τηλεφωνημάτων, θα πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον συνάδερφο του οποίου το όνομα επικαλούνται οι δράστες και (προαιρετικά) γνωστοποίηση αυτών (περιστατικών) στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, για τυχόν περαιτέρω ενέργειες ( ς κ.λπ.) ”
"Αλιεύοντας" την είδηση