Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου
Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου

Τηλεφωνήματα απάτη σε δικηγόρους του Βόλου

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Τηλεφωνήματα απάτη δέχονται δικηγόροι  του Βόλου και ο εφιστά
την προσοχή των μελών του.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος   δέχθηκε καταγγελίες  από μέλη του  για τηλεφωνήματα που δέχθηκαν  από αγνώστους, που εμφανίστηκαν ως συνάδελφοί τους και τους ζητούσαν χρήματα, επικαλούμενοι ότι βρίσκονται σε άμεση οικονομική ανάγκη.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου που δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα του : “Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας (08.05.2018) υπήρξαν τρία (3) τουλάχιστον περιστατικά, κατά τα οποία μέλη του Δ.Σ.Β. δέχτηκαν τηλεφωνικές από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία υποδυόμενα συναδέρφους , και επικαλούμενα ότι βρίσκονται σε άμεση οικονομική ανάγκη (εξαιτίας δήθεν θανάτου στενού συγγενικού τους προσώπου κ.λπ.) ουσιαστικά ζητούσαν να δοθούν σε τρίτα πρόσωπα που θα τους υποδείκνυαν.
Στο πλαίσιο αυτό, εφιστούμε την προσοχή στα μέλη του Συλλόγου ότι πρόκειται για περίπτωση εξαπάτησης και συνεπώς, εφόσον γίνουν αποδέκτες αντίστοιχων τηλεφωνημάτων, θα πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον συνάδερφο του οποίου το όνομα επικαλούνται οι δράστες και (προαιρετικά) γνωστοποίηση αυτών (περιστατικών) στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, για τυχόν περαιτέρω ενέργειες (ενημέρωση Εισαγγελίας κ.λπ.) ”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση