Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τέσσερις καταδίκες από το Τριμελές για χρέη προς την εφορία
Τέσσερις καταδίκες από το Τριμελές για χρέη προς την εφορία

Τέσσερις καταδίκες από το Τριμελές για χρέη προς την εφορία

“Βροχή” έπεσαν χθες οι καταδίκες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε βάρος πολιτών για μη καταβολή οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς σε τέσσερις περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι τιμωρήθηκαν με που κυμάνθηκαν από 12 μήνες έως και τρία χρόνια με αναστολή.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση το Τριμελές καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και μια 44χρονη από τη Βουλγαρία που διαμένει στη Νέα Ιωνία για μη καταβολή οφειλής ύψους 154.000€ προς το Δημόσιο.

Η κατηγορούμενη που εκπροσωπήθηκε στη μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, φέρεται να δημιούργησε το παραπάνω χρέος το χρονικό διάστημα από την 31η Δεκεμβρίου του 2013 έως και τις 29 Ιουνίου του , ως φυσικό πρόσωπο.

Επίσης σε 12 μήνες με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδικάστηκε ερήμην 45χρονος Βολιώτης για ατομική οφειλή ύψους 110.000€ που δημιουργήθηκε από την 31η Ιανουαρίου του 2014 έως και την 1η Ιουνίου του .

Επιπλέον σε έναν χρόνο με τριετή αναστολή και τιμωρήθηκε ερήμην ένας 43χρονος από την περιοχή του Δήμου , για χρέη προς την που αγγίζουν τις 129.000€.

Η οφειλή του είναι τόσο ατομική, όσο όταν ήταν μέλος σε δύο ομόρρυθμες που είχαν ως έδρα χωριό του παραπάνω Δήμου και νησιού των Βορείων Σποράδων, από την 31η Οκτωβρίου του 2014 έως και την 1η Ιουνίου του 2018.

Τέλος σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και έφεση καταδικάστηκε ερήμην 52χρονος Βολιώτης για ατομικά χρέη που έφταναν τις 290.000€, για το διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του 2015 έως και την 21η Ιουνίου του 2018.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση