Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου άνοιξε πυρ έξω από το Εφετείο Αθηνών
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου άνοιξε πυρ έξω από το Εφετείο Αθηνών

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου άνοιξε πυρ έξω από το Εφετείο Αθηνών

Σοκ στο εφετείο από πυρά που εξαπέλυσε διάδικος, ο οποίος σε πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική κάμερα, σχετικά με τη δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, πριν από πέντε χρόνια στο Φάληρο το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Είχε προηγηθεί η παράκληση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου η οποία κλαίγοντας ζήτησε για να βρεθεί το παιδί της . «Παρακαλώ όποιον ξέρει να μας πει που βρίσκεται το πτώμα του παιδιού μου, τίποτα άλλο», είπε.

Στη συνέχεια τις τηλεοπτικές κάμερες πλησίασε ο ξάδελφος της, ο οποίος βρισκόταν μαζί με συγγενείς και φίλους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, κρατώντας φωτογραφίες του Μάριου και πανό στα οποία έγραφαν «δολοφόνοι πού έχετε πετάξει το Μάριο». Ο άνδρας στάθηκε μπροστά στα μικρόφωνα και αφού δήλωσε «αισθάνομαι ότι θα γεράσουμε και δεν θα τον βρούμε (σ.σ. τον Μάριο Παπαγεωργίου) γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», έβγαλε ένα όπλο το σήκωσε ψηλά και το σε πυροβολώντας στον αέρα. Ακολούθησε πανικός καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Ο άνδρας επιχείρησε να φύγει σαν κύριος αλλά τον δρόμο του έκοψαν αστυνομικοί. Ακολούθησε η κινηματογραφικ του δράστη εν μέσω διαμαρτυριών συγγενών και φίλων του που έσπευσαν για να του συμπαρασταθούν.

Το χρονικό της υπόθεσης και η

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου αναβλήθηκε για τις 19 Μαρτίου 2018 λόγω κολλήματος της υπεράσπισης. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή «πληγή» για τη μητέρα του 26χρονου, καθώς το πτώμα του δεν έχει βρεθεί πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία.

Βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση φέρεται ένας 73χρονος φίλος της οικογένειας Παπαγεωργίου ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη και 23χρόνια για ανθρωποκτονία, , σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκσης, ενώ κάθειρξη 18 ετών έχει επιβληθεί στη σύζυγό του.

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε ο , που σύμφωνα με την κατηγορία έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου και της ζητούσε λίτρα. Ποινές ς έως 6 χρόνια με αναστολή επιβλήθηκαν, πρωτόδικα, και σε τέσσερα ακόμη άτομα

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση