Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου
Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου

Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου

 Στο πλαίσιο των συστηματικών επαφών που πραγματοποιεί η Μ. Χρυσοβελώνη με σκοπό την και την ανταλλαγή απόψεων ενόψει της εισαγωγής στην Βουλή του Νομοσχεδίου για την Ισότητα των Φύλων, συναντήθηκε με τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών, Δ. Βερβεσό και Βόλου (στον οποίο ανήκει και η ίδια), Χρ. Στρατηγόπουλο.

Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα του περιεχομένου του νομοσχεδίου, σε ό,τι αφορά τον χώρο της δικαιοσύνης. Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θέματα των διακρίσεων με βάση το , όπως και οι υποθέσεις άσκησης βίας, παρενόχλησης κ.λπ.

Με την ευκαιρία της συνάντησης οι εκπρόσωποι των δύο επιστημονικών συλλόγων ενημέρωσαν την υφυπουργό για τις θέσεις τους σχετικά με εκείνα που κατά την γνώμη τους πρέπει να γίνουν, προκειμένου να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσεχείς πολλαπλές εκλογές (ευρωεκλογές, αυτοδιοίκησης), δεδομένου ότι τα μέλη τους ανά την συμμετέχουν αποφασιστικά στην διεξαγωγή τους ως .

Η υφυπουργός εκτίμησε ότι οι θέσεις τους είναι προς την σωστή κατεύθυνση και δεσμεύτηκε να τις διαβιβάσει άμεσα στον αρμόδιο για τα θέματα αυτά υπουργό Εσωτερικών,  Αλ.Χαρίτση, ο οποίος θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση