Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου
Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου

Συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Βόλου

 Στο πλαίσιο των συστηματικών επαφών που πραγματοποιεί η υφ Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με σκοπό την και την ανταλλαγή απόψεων ενόψει της εισς στην του ομοσχεδίου για την Ισότητα των Φύλων, συναντήθηκε με τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών, Δ. Βερβεσό και Βόλου (στον οποίο ανήκει και η ίδια), Χρ. Στρατηγόπουλο.

Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα του περιεχομένου του νομοσχεδίου, σε ό,τι αφορά τον χώρο της ς. Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θέματα των διακρίσεων με βάση το , όπως και οι υποθέσεις άσκησης ς, παρενόχλησης κ.λπ.

Με την ευκαιρία της συνάντησης οι εκπρόσωποι των δύο επιστημονικών συλλόγων ενημέρωσαν την υφυπουργό για τις θέσεις τους σχετικά με εκείνα που κατά την γνώμη τους πρέπει να γίνουν, προκειμένου να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσεχείς πολλαπλές εκλογές (ευρωεκλογές, αυτοδιοίκησης), δεδομένου ότι τα μέλη τους ανά την Ελλάδα συμμετέχουν αποφασιστικά στην διεξ τους ως δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Η υφ εκτίμησε ότι οι θέσεις τους είναι προς την σωστή κατεύθυνση και δεσμεύτηκε να τις διαβιβάσει άμεσα στον αρμόδιο για τα θέματα αυτά υπουργό Εσωτερικών,  Αλ.Χαρίτση, ο οποίος θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση