Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

 

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχης Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρ. Στρατηγόπουλο  και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος όπως το ΦΠΑ της παροχής υπηρεσιών, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από το επόμενο έτος, η μη αποπληρωμή από το κράτος της νομικής βοήθειας, το τέλος επιτηδεύματος κ.ά.

Επίσης κόκκινη γραμμή για τον Σύλλογο αποτελεί η κατάργηση του Διοικητικού πρωτοδικείου Βόλου ή η αντικατάσταση από Δικαστήριο τηλεματικής, όπως αυτό περιγράφεται στο νέο Δικαστικό χάρτη στο «Ελλάδα 2.0» που έχει σχεδιάσει η ΝΔ.

Από τη πλευρά της η κα Παπανάτσιου επισήμανε πως το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι «Δικαιοσύνη παντού». Στο κυβερνητικό πρόγραμμα υπάρχει η πρόβλεψη και για οικονομική δικαιοσύνη με αφορολόγητο στα 10.000 για όλους και η κατάργηση του τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.

Τέλος, στο πλαίσιο των τελικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα θα εξεταστούν και οι πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση