Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

 

 

Η Βουλευτής -ΠΣ και αν. Τομεάρχης Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρ. Στρατηγόπουλο  και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος όπως το της παροχής υπηρεσιών, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από το επόμενο έτος, η μη αποπληρωμή από το της νομικής βοήθειας, το τέλος επιτηδεύματος κ.ά.

Επίσης κόκκινη γραμμή για τον Σύλλογο αποτελεί η του Διοικητικού πρωτοδικείου Βόλου ή η αντικατάσταση από Δικαστήριο τηλεματικής, όπως αυτό περιγράφεται στο νέο Δικαστικό χάρτη στο «Ελλάδα 2.0» που έχει σχεδιάσει η ΝΔ.

Από τη πλευρά της η κα Παπανάτσιου επισήμανε πως το σύνθημα του -ΠΣ είναι «Δικαιοσύνη παντού». Στο κυβερνητικό πρόγραμμα υπάρχει η πρόβλεψη και για οικονομική με στα 10.000 για όλους και η του τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.

Τέλος, στο πλαίσιο των τελικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα θα εξεταστούν και οι πολύ ενδιαφέρουσες του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση