Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς
Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς

Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς

Στο χώρο των Δικαστηρίων του Βόλου βρέθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών, όπου είχαν ενημερωτική συνάντηση με τις διοικήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου ς, του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Βόλου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου και σύμφωνα με το μέλος της ς Μάρκο Βαξεβανόπουλο, ενημέρωσαν τους φορείς για τα νέα στην από την .

Επισήμαναν ότι θα κινηθούν και κατά της ς, ενώ το ενδιαφέρον των διοικήσεων των φορέων τράβηξε το θέμα της ανακύκλωσης.

Ο κ. Βαξεβανόπουλος είπε ότι η πρόταση για την ανακύκλωση θα παρουσιαστεί ξανά, ενώ κάλεσε τις διοικήσεις των Συλλόγων που έχουν σχέση με την , να λάβουν μέρος στο κατά της καύσης σκουπιδιών που προετοιμάζεται για το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου.

Οι διοικήσεις των δικηγόρων, συμβολαιογράφων δικαστικών επιμελητών και δικαστικών υπαλλήλων, απάντησαν ότι θα φέρουν το θέμα της συμμετοχής τους στο στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους για να αποφασίσουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση