Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς
Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς

Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών με δικαστικούς φορείς

Στο χώρο των Δικαστηρίων του βρέθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της Καύσης Σκουπιδιών, όπου είχαν ενημερωτική συνάντηση με τις διοικήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου , του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Βόλου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου και σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής Μάρκο Βαξεβανόπουλο, ενημέρωσαν τους φορείς για τα νέα στην καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ.

Επισήμαναν ότι θα κινηθούν και κατά της βιομηχανίας, ενώ το ενδιαφέρον των διοικήσεων των φορέων τράβηξε το θέμα της ανακύκλωσης.

Ο κ. Βαξεβανόπουλος είπε ότι η πρόταση για την θα παρουσιαστεί ξανά, ενώ κάλεσε τις διοικήσεις των Συλλόγων που έχουν σχέση με την δικαιοσύνη, να λάβουν μέρος στο κατά της καύσης σκουπιδιών που προετοιμάζεται για το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου.

Οι διοικήσεις των δικηγόρων, συμβολαιογράφων δικαστικών επιμελητών και δικαστικών υπαλλήλων, απάντησαν ότι θα φέρουν το θέμα της συμμετοχής τους στο στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους για να αποφασίσουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση