Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου
Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου

Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Βόλου καλεί όλα τα μέλη του στην συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών στην ΑΕΤ, το Σαββατο 16 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην αρχή της Ιάσονος.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους “το έγκλημα εις βάρος της ζωής και της υγείας μας το συνυπογράφουν κυβέρνηση-, που όχι μόνο τάσσονται υπέρ της καύσης σκουπιδιών από την ΑΕΤ και έχουν δώσει και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις , αλλά προχωρούν στην αδειοδότηση για κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF/ στην πόλη μας μετατρέποντας την σε θάλαμο επικίνδυνων ρύπων και αερίων.

Δεν μας έπεισαν οι αρμόδιοι του ομίλου ΑΓΕΤ ότι το εργοστάσιο καίει με βάση τα όσα ορίζει η . Δεν απάντησαν καν στην ερώτηση της προέδρου μας στην , που έγινε με δική τους πρωτοβουλία, σχετικά με τα όρια που προβλέπει η ανά έτος σε κάθε .

Αναρωτιόμαστε είναι δυνατόν η προσαρμογή της ελληνικής ς στην ευρωπαϊκή να μην προβλέπει επιτρεπόμενα όρια;

Η αλήθεια είναι ότι τα όρια των επικίνδυνων ουσιών και οι όροι προστασίας της υγείας από τους επικίνδυ ρύπους έχουν γίνει λάστιχο. Ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με το πώς εξυπηρετούν τη κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο ότι καπιταλιστικό κέρδος και προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων είναι δυο πράγματα αντίθετα” καταλήγουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση