Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου
Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου

Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου

.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου καλεί όλα τα μέλη του στην συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στην στην , το Σαββατο 16 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην αρχή της Ιάσονος.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους “το εις βάρος της ζωής και της υγείας μας το συνυπογράφουν κυβέρνηση-ΕΕ, που όχι μόνο τάσσονται υπέρ της καύσης σκουπιδιών από την και έχουν δώσει και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις , αλλά προχωρούν στην αδειοδότηση για κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF/RDF στην πόλη μας μετατρέποντας την σε θάλαμο επικίνδυνων ρύπων και αερίων.

Δεν μας έπεισαν οι αρμόδιοι του ομίλου ΑΓΕΤ ότι το εργοστάσιο καίει με βάση τα όσα ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεν απάντησαν καν στην της προέδρου μας στην συνάντηση, που έγινε με δική τους πρωτοβουλία, σχετικά με τα όρια που προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία ανά έτος σε κάθε .

Αναρωτιόμαστε είναι δυνατόν η προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην ευρωπαϊκή να μην προβλέπει επιτρεπόμενα όρια;

Η αλήθεια είναι ότι τα όρια των επικίνδυνων ουσιών και οι όροι προστασίας της υγείας από τους επικίνδυνους ρύπους έχουν γίνει λάστιχο. Ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με το πώς εξυπηρετούν τη κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο ότι καπιταλιστικό κέρδος και προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων είναι δυο πράγματα αντίθετα” καταλήγουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο αρχείο αιτήσεις για 4 Αιολικούς Σταθμούς στον ορεινό όγκο Ασπροποτάμου Τρικάλων και Πύλης… - https://t.co/Iu9OMUOjBj -

  • Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Βόλου - https://t.co/HfS6KwzSBU -

  • Eπέστρεψε στον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ο Αλέκος Βοσνιάδης - https://t.co/zFpbDfShSc -

"Αλιεύοντας" την είδηση