Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στο ΜΟΔ Βόλου δικάζεται 22χρονος Λαρισαίος για βιασμό και ληστεία κατά 18χρονου
Στο ΜΟΔ Βόλου δικάζεται 22χρονος Λαρισαίος για βιασμό και ληστεία κατά 18χρονου

Στο ΜΟΔ Βόλου δικάζεται 22χρονος Λαρισαίος για βιασμό και ληστεία κατά 18χρονου

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ένας 22χρονος Λαρισαίος, που κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, και συγκεκριμένα ότι σε έναν 18χρονο Λαρισαίο στο σπίτι του… ενώ νωρίτερα τον είχε ληστέψει.

Ο νεαρός κατηγορείται για ληστεία και βιασμό σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για διάθεση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών χωρίς να έχει σκοπό το κέρδος πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 19 Απριλίου του 2018. Ήταν γύρω στις 9.30 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Βελισσάριου.

Εκεί σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε ο που ήταν στην ίδια παρέα με τον 22χρονο, τον τράβηξε με τη πιο πέρα και του πήρε το πορτοφόλι.

Ο φερόμενος ως δράστης τον πήγε στο σπίτι του όπου εκεί αφού του άρπαξε και το τηλέφωνο, τον έβαλε μέσα σε ένα δωο και τον βίασε!

Να σημειωθεί ότι η στην αστυνομία έγινε από τον 18χρονο στις 3 τα ξημερώματα και το πρωί της Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 22χρονο στο σπίτι του.

Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρεται στη .

Οι Αρχές θεωρούσαν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο καταγγέλλει ότι του είχαν αφαιρεθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση