Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στο Αυτόφωρο σήμερα 43χρονος Βολιώτης για σωρεία κλοπών
Στο Αυτόφωρο σήμερα 43χρονος Βολιώτης για σωρεία κλοπών

Στο Αυτόφωρο σήμερα 43χρονος Βολιώτης για σωρεία κλοπών

Κρτούμενος παρέμεινε 43χρονος Βολιώτης, ο οποίος διέπραξε τέσσερις συνολικά , και σήμερα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς ο του άσκησε για κατ' εξακολούθηση.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, διότι το απόγευμα της ίδιας μέρας μπήκε σε ιδιωτική κλινική και μέσα από τα αποδυτήρια του προσωπικού, έκλεψε πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό 290 €.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 43χρονος είχε κάνει και άλλες κλοπές πρόσφατα και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 20-30 Μαρτίου είχε μπει σε αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας 64χρονου στη και είχε κλέψει δύο ηλεκτρικά αξίας 200 €.

Επίσης αξίας 600 € έκλεψε και από ιδιοκτησίας 55χρονου στις 22 προς 23 Μαρτίου ενώ λίγες μέρες μετά, στις 29 προς 30 Μαρτίου πήγε στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Απασχόλησης και έκλεψε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο 43χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση