Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στο Αυτόφωρο δικάζεται σήμερα ο 48χρονος που έδειρε τη 16χρονη κόρη του
Στο Αυτόφωρο δικάζεται σήμερα ο 48χρονος που έδειρε τη 16χρονη κόρη του

Στο Αυτόφωρο δικάζεται σήμερα ο 48χρονος που έδειρε τη 16χρονη κόρη του

Αναβολή για σήμερα προκειμένου να δικαστεί, ζήτησε ο 48χρονος Αλβανός που οδηγήθηκε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος ότι χτύπησε την 16χρονη κόρη του στο δρόμο.

Εις βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα υπηρεσίας για ενδοοικογενειακή σωματική , και χθες το Δικαστήριο διέκοψε, καθώς δεν προσκομίστηκε η ιατρική βεβαίωση από το οσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύτηκε η ανήλικη κοπέλα, που να πιστοποιούνται τα τραύματα που της προκάλεσε ο της.

Ο σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως είχε λόγο που χτύπησε το του, και σκοπεύει σήμερα να τους αναφέρει στο Δικαστήριο.

Μετά τη διακοπή αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην κοιμηθεί στο του, ούτε να πλησιάσει το κορίτσι μέχρι να γίνει η δίκη του.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο πήγε το βράδυ της Δευτέρας στη . Ιωνία σε εξωτερικό χώρο, όπου βρίσκονταν η 16χρονη κόρη του, και τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και στα χέρια.

Η νεαρή, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο 48χρονος μετά από αναζητήσεις συνελήφθη τα ξημερώματα, μετά από που υπέβαλαν οι γιατροί που εξέτασαν το στην αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση