Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία
Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από Βόλο και Αλμυρό που συνελήφθησαν χθες και προχθές από την αστυνομία, αφού εις βάρος τους εκκρεμούσαν από τα Πλημμελειοδικεία και Λάρισας αντίστοιχα.

Ειδικότερα το δρόμο για τη πήρε ένας 50χρονος Αλμυριώτης που έπεσε στα χέρια των Αρχών προχθές, καθώς είχε καταδικαστική φυλάκισης 16 μηνών από το Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για υπερημερία αγοραστών αγροτικών προϊόντων.

Ο συνήγορος του φυγόποινου είχε υποβάλλει αίτηση στο Πρωτοδικείο της Λάρισας για μετατροπή της ποινής του σε κοινωφελή , αλλά το Δικαστήριο την απέρριψε, με αποτέλεσμα να κρατηθεί.

Στη δεύτερη περίπτωση στο ίδιο σωφρονιστικό μεταφέρθηκε και ένας 21χρονος Βολιώτης , που συνελήφθη χθες, αφού υπήρχε του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Ο νεαρός είχε καταδικαστεί για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Η έφεση που υπέβαλε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο κρίθηκε ως ανυποστήρικτη, και έτσι πήρε την άγουσα για τη .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση