Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία
Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από τη Μαγνησία

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκαν δύο φυγόποινοι από Βόλο και Αλμυρό που συνελήφθησαν χθες και προχθές από την αστυνομία, αφού εις βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις από τα Πλημμελειοδικεία Βόλου και Λάρισας αντίστοιχα.

Ειδικότερα το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 50χρονος Αλμυριώτης που έπεσε στα χέρια των Αρχών προχθές, καθώς είχε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 16 μηνών από το Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για υπερημερία αγοραστών αγροτικών προϊόντων.

Ο συνήγορος του φυγόποινου είχε υποβάλλει αίτηση στο Πρωτοδικείο της Λάρισας για μετατροπή της ποινής του σε κοινωφελή εργασία, αλλά το Δικαστήριο την απέρριψε, με αποτέλεσμα να κρατηθεί.

Στη δεύτερη περίπτωση στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα μεταφέρθηκε και ένας 21χρονος Βολιώτης φυγόποινος, που συνελήφθη χθες, αφού υπήρχε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Ο νεαρός είχε καταδικαστεί για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Η έφεση που υπέβαλε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο κρίθηκε ως ανυποστήρικτη, και έτσι πήρε την άγουσα για τη φυλακή.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κοινοβουλευτική ερώτηση Μεϊκόπουλου για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων - https://t.co/Mw1rC1kOIp -

  • Συντάξεις, μακροχρόνια άνεργοι και παράταση ασφαλιστικής ικανότητας στο τραπέζι συζήτησης Αθ. Λιούπη με τον υπ. Εργ… - https://t.co/dYQ6ietx0b -

  • Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης - https://t.co/s2YyPC9dhw -

"Αλιεύοντας" την είδηση