Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στις φυλακές της Λάρισας 63χρονος Βολιώτης που παραβίασε δικαστική απόφαση
Στις φυλακές της Λάρισας 63χρονος Βολιώτης που παραβίασε δικαστική απόφαση

Στις φυλακές της Λάρισας 63χρονος Βολιώτης που παραβίασε δικαστική απόφαση

Στις φυλκές της Λάρισς οδηγήθηκε χθες ο 63χρονος Βολιώτης, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε  απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για ψευδή κατα και ψευδορκία μάρτυρα.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για να εκτίσει , ύστερα από καταδικαστική απόφαση, καθώς δεν ολοκλήρωσε την κοινωφελή που του είχε επιδικαστεί.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, από τον περασμένο Ιούλιο.

Χθες επίσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας, παραβίαση δικαστικής απόφασης και καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλακή μετατρέψιμη προς 5€ την μέρα.

Παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα για έφεσης, κάτι που έπραξε.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που διαμένει μόνιμα στη , που του νοίκιαζε το σπίτι, του έκανε έξωση και άλλαξε τις κλειδαριές.

Ο 63χρονος επιχείρησε να μπει σπάζοντας το παράθυρο, αλλά έγινε αντιληπτός από γειτόνισσα, η οποία και ειδοποίησε την , με τη του και χθες στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να εισέλθει, προκειμένου να πάρει τα πράγματα του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση