Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στις 22 Νοεμβρίου η εκδίκαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Φάρσαλα
Στις 22 Νοεμβρίου η εκδίκαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Φάρσαλα

Στις 22 Νοεμβρίου η εκδίκαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Φάρσαλα

Διεκόπη γι τις 22 Νοεμβρίου η συνεδρίση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, όπου 37χρονος Αλός κάτοικος Φαρσάλων, κατηγορείται για απόπειρα ς από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, κατά 18χρονου αθίγγανου στην πόλη των Φαρσάλων.

Ο 37χρονος δεν διέθετε συνήγορο, με το να διορίζει αυτεπάγγελτα κάποιον ο οποίος χρειάζονταν χρόνο προκειμένου να μελετήσει την .

Ο κατηγορείται ότι ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής στις 14 Απριλίου του στη συγκεκριμένη πόλη, χτύπησε με τσάπα στο κεφάλι 18χρονο Έλληνα αθίγγανο, για προσωπικές διαφορές.

Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ς από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 37χρονος Αλός επιτέθηκε στην αυλή του σπιτιού του στον 18χρονο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τσάπα.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης επιχείρησε να λύσει με αυτό τον τρόπο προσωπικές διαφορές που είχε με το νεαρό.

Λίγο αργότερα ο 37χρονος συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό με τραύματα στο κεφάλι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση