Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στη φυλακή για απόπειρα κλοπής
Στη φυλακή για απόπειρα κλοπής

Στη φυλακή για απόπειρα κλοπής

Στη οδηγείται  μια 22χχρονη  Αλίδα , η οποία σήμερα επιχείρησε με δύο γυναίκες συνεργούς της να κλέψουν και διάφορα άλλα είδη από σούπερ μάρκετ του Βόλου. Η νεαρή καταδικάστηκε σε 40 μηνών, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό , καθώς ήταν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η 22χρονη που διαμένει στη Θεσσαλονίκη  με τις  συνεργούς της  μπήκαν σε σούπερ μάρκετ   και έβαλαν κάτω από τα ρούχα τους, και άλλα είδη αξίας 562,92 .

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν την κλοπή ενημέρωσαν την Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πήγαν άμεσα στο σημείο και πρόλα τις γυναίκες πριν επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους, που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τη νεαρή, ενώ οι άλλες δύο που αντιλήφθηκαν την παρουσία τους πέταξαν τα πράγματα που κρατούσαν και έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και διέφυγαν της ς.

Η 22χρονη που συνελήφθη, διαπιστώθηκε ότι με τις συνεργούς της, που αναζητούνται, κλέβουν σούπερ μάρκετ ανά την και μάλιστα η ίδια ήταν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση