Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες
Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες

Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες

Μειώθηκε η ποινή των 28 μηνών που είχε επιβληθεί πρωτόδικ, σε 15 μήνες με ναστολή και δικαίωμα ς σε βάρος 67χρονου καταστηματάρχη χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που χτύπησε δύο γείτονές του σε συμπλοκή σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε για απλή , καθώς η αρχική κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής ς μετατράπηκε, ενώ αρχικά κατηγορούνταν ακόμη για απειλή και , που αφαιρέθηκαν από το κατηγορητήριο, λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο άνδρας, που είναι καταστηματάρχης στο νησί, κατηγορούνταν ότι την 1η Αυγούστου 2015 συνεπλάκη με γείτονές του, που επίσης διαθέτουν , γυναίκα 59 και άνδρα 52 χρονών, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν.

Ο κατηγορούμενος στην του στο Δικαστήριο αρνήθηκε ότι χτύπησε τους αντιδίκους, καθώς είναι ηλικιωμένος, ενώ αντιμετωπίζει προτα υγείας, και έτσι δεν θα μπορούσε να προβεί στην πράξη για την οποία κατηγορούνταν.

Τελικά οι δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του 67χρονου καταδικάζοντας τον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση