Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες
Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες

Στα “μαλακά” έπεσε 67χρονος στις Β. Σποράδες που καταδικάστηκε γιατί χτύπησε δύο γείτονες

Μειώθηκε η ποινή των 28 μηνών που είχε επιβληθεί πρωτόδικ, σε 15 μήνες με ναστολή και δικαίωμα ς σε βάρος 67χρονου καταστηματάρχη χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο , που χτύπησε δύο γείτονές του σε σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Ο καταδικάστηκε για απλή σωματική βλάβη, καθώς η αρχική κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης μετατράπηκε, ενώ αρχικά κατηγορούνταν ακόμη για απειλή και εξύβριση, που αφαιρέθηκαν από το κατηγορητήριο, λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο , που είναι καταστηματάρχης στο νησί, κατηγορούνταν ότι την 1η Αυγούστου 2015 συνεπλάκη με γείτονές του, που επίσης διαθέτουν , γυναίκα 59 και άνδρα 52 χρονών, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο Δικαστήριο αρνήθηκε ότι χτύπησε τους αντιδίκους, καθώς είναι ηλικιωμένος, ενώ αντιμετωπίζει προτα ς, και έτσι δεν θα μπορούσε να προβεί στην πράξη για την οποία κατηγορούνταν.

Τελικά οι δικαστές δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του 67χρονου καταδικάζοντας τον.

"Αλιεύοντας" την είδηση