Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στα δικαστήρια του Βόλου γονείς και φίλοι των αδικοχαμένων παιδιών στο Ριζόμυλο
Στα δικαστήρια του Βόλου γονείς και φίλοι των αδικοχαμένων παιδιών στο Ριζόμυλο

Στα δικαστήρια του Βόλου γονείς και φίλοι των αδικοχαμένων παιδιών στο Ριζόμυλο

Στ δικστήρια Βόλου συγκεντρώθηκαν σήμερα οι οικογένειες των τριών παιδιών που έχασαν τη τους τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2014 στο 36ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου- Λάρισας, στο ύψος του Ριζομύλου, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν με φορτηγό που οδηγούσε ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, οι οικογένειες και οι φίλοι των τριών παιδιών ανήρτησαν πανό ζητώντας δικαίωση, ενώ φορούσαν όλοι τους μαύρες μπλούζες με τα ονόματα « Ιωάννα, Κατερίνα, Φίλιππος» «Ζητάμε Δικαίωση».

Σήμερα επρόκειτο να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η κατηγορία για από κατά συρροή για τον 22χρονο οδηγό του φορτηγού που στέρησε τη στον Φίλιππο Καπανιάρη, 20 ετών, και τις αδερφές Ιωάννα Κουτσιαρή, 18 ετών, και Κατερίνα Κουτσιαρή 21 ετών.

Ο του φορτηγού, που μετέφερε φρούτα από τη για τον Πύργο Ηλείας, για να γλιτώσει τα διόδια πήρε τον παρακαμπτήριο δρόμο της , μεταξύ Στεφανοβικείου – Ριζομύλου, όπου συνέβη το τραγικό .

Ωστόσο η δίκη δεν είχε ξεκινήσει μέχρι τις 2.30 μ.μ., αν και ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα το ωράριο των Δικαστηρίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση