Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συνεχίζεται στον Κορυδαλλό η δίκη της Χρυσής Αυγής
Συνεχίζεται στον Κορυδαλλό η δίκη της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται στον Κορυδαλλό η δίκη της Χρυσής Αυγής

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Με την πόφση του δικαστηρίου να αναμένεται σήμερα για τα αιτήματα άρσης περιοριστικών όρων που έχουν υποβληθεί από κατηγορουμέ συνεχίζεται η δίκη της Χρυςής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και την παραδοχή όλων των παραγόντων της δίκης για την ακαταλληλότητα της αίθουσας, η δίκη συνεχίζεται στον Κορυδαλλό καθώς το δικαστήριο αποφάσισε,  πως αν δεν υπάρξει άμεσα άλλη προσφερόμενη αίθουσα, η διαδικασία θα συνεχιστεί στον Κορυδαλλό, έως ότου ετοιμαστεί η αίθουσα που έχει εξαγγείλει ο Δικαιοσύνης πίσω από το εφετείο της ς.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτου κατά την τελευταία του δικαστηρίου δήλωσε την απόφαση των μελών του δικαστηρίου για της υπόθεσης παρά την ύπαρξη των προβλημάτων που εντοπίζονται στην της συγκεκριμένης αίθουσας στις του Κορυδαλλού.

“Είμαστε δικαστές, τόνισε και είμαστε εδώ για να δικάσουμε”.

Πάντως από τη δίκη απουσιάζουν συστηματικά όλοι σχεδόν οι δικαζόμενοι βουλευτές του κόμματος της ΧΑ αλλά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε μια προσπάθεια υποβάθμισης του χαρακτήρα της και αποσύνδεσης της ΧΑ από την ποινική διαδικαςία και το βαρύ κατηγορητήριο.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια αλλά και αλλοι βουλευτές έχουν υποβάλει αιτήματα για άρση των περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί. Οι Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του για παράδειγμα ζητούν την άρση του όρου για κράτηση τους κατ΄οίκον προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να μπορούν, κυρίως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του κόμματος και εκτός ς.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση