Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών
Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών

Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών

Συμφωνία ς μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός  και ο πρόεδρος του ΟΕΕ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας, το ΟΕΕ αναλαμβάνει να διενεργήσει επιμορφωτικά που απευθύνονται στους των εφετειακών περιφερειών Αθηνών και , προς υποβοήθηση του έργου τους σε θέματα λογιστικά – χρηματοπιστωτικά. Οι θεματικές ενότητες επελέγησαν αφού ελήφθησαν υπόψη οι υποθέσεις αρμοδιότητας των Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων, στις οποίες ανακύπτουν ζητήματα οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τα συνολικής διάρκειας 25 ωρών, θα ολοκληρωθούν εντός πέντε συνεχόμενων ημερών, τον προσεχή Απρίλιο ή Μάιο. Θα πραγματοποιηθούν στην και θα μεταδίδονται ζωντανά (με τη διαδικασία Live Streaming) σε αίθουσες της ς, της Λάρισας, του Ηρακλείου Κρήτης και των Χανίων. Προκειμένου να καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει τα σεμινάρια το σύνολο των δικαστικών λειτουργών σε όλες τις εφετειακές περιφέρειες της χς θα αξιοποιηθεί σχετική διαδικτυακή .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση