Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών
Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών

Σεμινάρια για την επιμόρφωση των δικαστικών λειτουργών

Συμφωνί συνεργσίας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης,   και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός  Μιχάλης Καλογήρου και ο πρόεδρος του Ε. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας, το Ε αναλαμβάνει να διενεργήσει επιμορφωτικά σεμινάρια που απευθύνονται στους των εφετειακών περιφερειών Αθηνών και Πειραιώς, προς υποβοήθηση του υ τους σε θέματα λογιστικά – χρηματοπιστωτικά. Οι θεματικές ενότητες επελέγησαν αφού ελήφθησαν υπόψη οι υποθέσεις αρμοδιότητας των Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων, στις οποίες ανακύπτουν ζητήματα οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τα σεμινάρια συνολικής διάρκειας 25 ωρών, θα ολοκληρωθούν εντός πέντε συνεχόμενων ημερών, τον προσεχή Απρίλιο ή Μάιο. Θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και θα μεταδίδονται ζωντανά (με τη διαδικασία Streaming) σε αίθουσες της ς, της Λάρισας, του Ηρακλείου Κρήτης και των Χανίων. Προκειμένου να καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει τα σεμινάρια το σύνολο των δικαστικών λειτουργών σε όλες τις εφετειακές περιφέρειες της χς θα αξιοποιηθεί σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση