Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου
Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου

Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου

Ικανοποιημένος από την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών , εμφανίστηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ς, ς Δασκαλόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε χθες την ετήσια επιθεώρηση, με την ιδιότητα της προϊστάμενης αρχής σε επίπεδο ς.

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών ς συναντήθηκε χθες το πρωί με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών , αλλά και με τους υπόλοιπους εισαγγελικούς λειτουργούς σε τοπικό επίπεδο, (ένας και τρεις αντιεισαγγελείς).

Επίσης ο κ. Δασκαλόπουλος είχε και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστο Στρατηγόπουλο, ο οποίος τον προσκάλεσε σε συνέδριο που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δ.Σ.Β. το προσεχές διάστημα που θα έχει ως θέμα την ιατρική .

Ακόμα επιθεώρησε το ανακριτικό γραφείο που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας Εφετών διαπίστωσε ότι το επίπεδο της απονομής δικαιοσύνης και λειτουργίας της Εισαγγελίας του Βόλου, είναι πολύ καλό.

Παράλληλα σχολίασε και την κατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου, παρατηρώντας για ακόμη μια φορά την κακή κατάσταση σε επίπεδο κτιριακής υποδομής που υπάρχει, ενώ σχετικά με την έλλειψη χώρων που εμφανίζεται, ο κ. Δασκαλόπουλος εξήγησε πως στα Τρίκαλα στο παλιό προστέθηκε νέα επέκταση, και πλέον αποτελεί ένα μέγαρο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών, πως στο Βόλο δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο, αφού το οικόπεδο είναι μικρό, και δεν είναι δυνατή κάποια περαιτέρω κτιριακή προσθήκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση