Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου
Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου

Σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου

Ικανοποιημένος από την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, εμφανίστηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε χθες την ετήσια επιθεώρηση, με την ιδιότητα της προϊστάμενης αρχής σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας συναντήθηκε χθες το πρωί με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, αλλά και με τους υπόλοιπους εισαγγελικούς λειτουργούς σε τοπικό επίπεδο, (ένας εισαγγελέας και τρεις αντιεισαγγελείς).

Επίσης ο κ. Δασκαλόπουλος είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστο Στρατηγόπουλο, ο οποίος τον προσκάλεσε σε συνέδριο που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δ.Σ.Β. το προσεχές διάστημα που θα έχει ως θέμα την ιατρική αμέλεια.

Ακόμα επιθεώρησε το ανακριτικό γραφείο που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας Εφετών διαπίστωσε ότι το επίπεδο της απονομής δικαιοσύνης και λειτουργίας της Εισαγγελίας του Βόλου, είναι πολύ καλό.

Παράλληλα σχολίασε και την κατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου, παρατηρώντας για ακόμη μια φορά την κακή κατάσταση σε επίπεδο κτιριακής υποδομής που υπάρχει, ενώ σχετικά με την έλλειψη χώρων που εμφανίζεται, ο κ. Δασκαλόπουλος εξήγησε πως στα Τρίκαλα στο παλιό κτίριο προστέθηκε νέα επέκταση, και πλέον αποτελεί ένα μέγαρο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών, πως στο Βόλο δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο, αφού το οικόπεδο είναι μικρό, και δεν είναι δυνατή κάποια περαιτέρω κτιριακή προσθήκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στις πλατείες η μάχη με τον ιό - https://t.co/W9YfS42UEX -

  • Παράταση 3ου γύρου επιστρεπτέας προκαταβολής - https://t.co/BYqA2Xd42J -

  • Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 6 ατόμων στην Οξυά - https://t.co/eLFV7GrL1R -

"Αλιεύοντας" την είδηση