Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε ρητή δικάσιμο πρώην σύζυγος, γαμπρός και πεθερά που αλληλομηνύθηκαν
Σε ρητή δικάσιμο πρώην σύζυγος, γαμπρός και πεθερά που αλληλομηνύθηκαν

Σε ρητή δικάσιμο πρώην σύζυγος, γαμπρός και πεθερά που αλληλομηνύθηκαν

Σε ρητή δικάσιμο τον επόμενο μήνα παραπέμφθηκε η υπόθεση του ενδοοικογενειακού επεισοδίου που σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο Διμήνι, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ένας 32χρονος, μια 45χρονη και μια 27χρονη, διανυκτερεύοντας στα κρατητήρια της .

Ο 32χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του προκειμένου να διευθετήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ανήλικο τους.

Εκεί βρίσκονταν και η 45χρονη πρώην πεθερά του, της νεαρής και μετά από λίγο γαμπρός και πεθερά διαπληκτίστηκαν, και η 45χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώην γαμπρού της για και απλή σωματική .

Ο 32χρονος από την πλευρά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ενώ η 27χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της για κι ενδοοικογενειακή βία.

Οι δύο καταγγέλλουν τον 27χρονο πως τις χτύπησε, αν και χθες στην Εισαγγελία του Βόλου όπου οδηγήθηκαν, δεν είχαν ιατρικό πιστοποιητικό που να βεβαιώνει πως έπεσαν ξυλοδαρμού από τον άνδρα, κάτι που αναμένεται να προσκομίσουν στο Δικαστήριο τον Μάιο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση