Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε ρητή δικάσιμο πατέρας και γιος για κλοπή φορτηγού στο Βόλο
Σε ρητή δικάσιμο πατέρας και γιος για κλοπή φορτηγού στο Βόλο

Σε ρητή δικάσιμο πατέρας και γιος για κλοπή φορτηγού στο Βόλο

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκαν ο 62χρονος πατέρας και ο γιος του που συνελήφθησαν προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου.

Οι δύο κατηγορούνται ότι έκλεψαν στις 11 το πρωί της Κυριακής, φορτηγό, που ήταν σταθμευμένο στο του Βόλου, ιδιοκτησίας ενός 42χρονου.

Στο φορτηγό υπήρχε μια προπληρωμένη κάρτα με 84€, την οποία οι δύο «εξαργύρωσαν», αγοράζοντας διάφορα από καταστήματα του υ.

Ο , προκάλεσε στη συνέχεια τροχαίο υλικών ζημιών με το κλεμμένο φορτηγό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη, μαζί με τον συνεργό του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Το φορτηγό παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ σημειώνεται πως ο 35χρονος, αποφυλακίστηκε πρόσφατα εκτίοντας ποινή για ναρκωτικά.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη και στον εισαγγελέα υπηρεσίας που οδηγήθηκαν γιός και πατέρας, ο 35χρονος είπε ότι το έκανε για να εξασφαλίσει χρήματα για ναρκωτικά, ενώ ο πατέρας του, που δεν εμπλέκεται στην κλοπή, αλλά προσπαθεί εδώ και χρόνια ο γιός του να κάνει απεξάρτηση, κατηγορείται μόνο για τη χρησιμο της προπληρωμένης κάρτας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση