Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε δύσκολη κατάσταση η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που δέχεται μόνο ηλεκτρολύτες
Σε δύσκολη κατάσταση η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που δέχεται μόνο ηλεκτρολύτες

Σε δύσκολη κατάσταση η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που δέχεται μόνο ηλεκτρολύτες

Επιβρύνετι όλο και περισσότερο η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος συνεχίζει για 21η ημέρα την πείνας, με τους γιατρούς να θεωρούν ότι ο κίνδυνος ανήκεστου βλάβης αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταβεβλημένος και εξουθενωμένος, χωρίς να μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά το γεγονός ότι διατηρεί τις αισθήσεις του.

Παράλληλα επιτρέπει στους γιατρούς να του χορηγούν μόνο ηλεκτρολύτες και υγρά, χάνοντας 13 κιλά, και οι ιατρικές του καθημερινά παρουσιάζουν κάποιες δια των εργαστηριακών παραμέτρων, που γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Εκείνο που φέρεται να απασχολεί τους γιατρούς είναι το πόσο καιρό ο Κουφοντίνας μπορεί να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτή την επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία, λαμομένης υπόψη και της ηλικίας του, αφού έχει συμπληρώσει τα 61 έτη.

Έγκυρες ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη εάν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη ή όχι, κάτι που αναμένεται να απαντηθεί όταν ξεκινήσει η διαδικασία της επανασίτισης του, ενώ σημειώνεται πως οι ζωτικές του λειτουργίες είναι συνδεδεμένες με μηχάνημα, ώστε να παρακολουθείται, αλλά δεν είναι διασωληνωμένος.

Αναμένεται καθαρογραμμένη η απόφαση 

Δεν είχε φτάσει μέχρι αργά το μεσημέρι στο η απόφαση αναίρεσης του βουλεύματος από το ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ώστε να καθαρογραφεί και να κοινοποιηθεί στη συνέχεια στους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς.

Τονίζεται πως το ζήτημα της άδειας του πολυισοβίτη κρατούμενου θα εισαχθεί ξανά στο τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών , με άλλη αυτή τη φορά σύνθεση δικαστών.

Το πότε ακριβώς θα συνεδριάσει το συμβούλιο δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί μετά τις , αφού απαιτείται να περάσουν κάποιες ημέρες διευθέτησης της όλης διαδικασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση