Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Σε δίκη τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Σε δίκη τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Σε δίκη τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμπονται δύο Ελληνίδες και δύο Πακιστανικής καταγωγής, από τον εισαγγελέα υπηρεσίας, καθώς κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Πρόκειται για μια 42χρονη και μια 46χρονη από το Βόλο, και δύο νεαρούς από το 28 και 20 χρονών, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο της 46χρονης στη . Ιωνία.

Σε έφοδο των αστυνομικών στο , διαπιστώθηκε ότι η 42χρονη γυναίκα, αγόρασε από την 46χρονη, που είναι και ιδιοκτήτρια του σπιτιού μια κούτα , ενώ στην κατοχή της δεύτερης γυναίκας βρέθηκε άλλη μια κούτα με 10 πακέτα .

Στη συνέχεια στο σπίτι πήγαν οι δύο , από τους οποίους ο 28χρονος ήταν ο προμηθευτής των λαθραίων τσιγάρων, ενώ σε έναν σάκο που ήταν κρυμμένος στο σπίτι, βρέθηκαν άλλα 450 πακέτα τσιγάρων, που κατασχέθηκαν και απεστάλησαν στο Τελωνείο για υπολογισμό των δασμών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πριν το Πάσχα η εξόφληση στο 100%  της συντριπτικής πλειοψηφίας των αγροτών για τις ζημιές του 2020… - https://t.co/PiB0Ip1wi3 -

  • Γυμνάσια-Λύκεια: Κλείνουν στις 11 Ιουνίου, χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες ενδοσχολικές εξετάσεις… - https://t.co/VT2Ef6qbFt -

  • Δεύτερη στους εμβολιασμούς η Μαγνησία στη Θεσσαλία - https://t.co/6wdGuUIM9R -

"Αλιεύοντας" την είδηση