Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Σε απλή εκβίαση η κατηγορία για τον ιδιοκτήτη Ρ/Φ
Σε απλή εκβίαση η κατηγορία για τον ιδιοκτήτη Ρ/Φ

Σε απλή εκβίαση η κατηγορία για τον ιδιοκτήτη Ρ/Φ

 

Την ερχόμενη  Δευτέρα παραπέμπεται σε , στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού που συνελήφθη χθες για εκβίαση σε βάρος του σε αργία δημάρχου Αχ. Μπέου.

Ο 49χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ  κατηγορία του εκβιασμού εξέπεσε και μετατράπηκε σε εκβίαση στην απλή της μορφή.

 

Μετά την απολογία του , ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Βούλγαρης, μίλησε στα ΜΜΕ και αποκάλυψε τι κατέθεσε ο εντολέας του, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος .Σ. συναντήθηκε με τον Αχ. Μπέο μετά από μήνυμα που έλαβε από τον υπηρεσιακό σύμβουλο του Αχ. Μπέου, . Σκλιά. Το μήνυμα έγραφε για ραντεβού στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την απολογία του, είχαν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις του ιδιοκτήτη του μέσου με τον Αχ. Μπέο μετά από μεσολάβηση του Θαν. Πάππου.

Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, υποστήριξε ότι ουδέποτε υπήρξε εκβιασμός από πλευράς του και στη συνάντηση πήγε για να συζητήσουν περί θεμάτων πρασίνου και wifi που αποτελούσαν δική του ιδέα. Την ώρα που συζητούσαν, ο του έδωσε κάτι διπλωμένο σε στρογγυλή μορφή κάτω από το χέρι του και ο κατηγορούμενος νόμιζε ότι ήταν στοιχεία που αφορούσαν τα θέματα αυτά και δεν κατάλαβε ότι ήταν χρήματα. «Ο πελάτης μου πίστευε ότι εκεί μέσα πιθανώς βρίσκεται και κανένα στικάκι. Ο κ. Μπέος εκείνη την ώρα είχε προκαθορίσει την κατάσταση και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία του εκβιασμού», δήλωσε ο κ. Βούλγαρης.

Ο 49χρονος  υποστήριξε ότι με αυτή την ενέργεια ο κ. Μπέος προσπάθησε να τον αποστομώσει δημοσιογραφικά, προκειμένου να τον εξαναγκάσει ώστε να μην ασκεί και βρήκε αυτό τον τρόπο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο υπάρχουν πολλές ασάφειες στην κατάθεση του κ. Μπέου αλλά και στην κατάθεση των μαρτύρων. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος «ο πελάτης μου ποτέ δεν ήρθε σε με τον Αχ. Μπέο».

Ο κ. Βούλγαρης αποκάλυψε, επίσης, οτι ο πελάτης του στο παρελθόν απειλήθηκε με κατασχετήρια , για οφειλή που είχε παραγραφεί  και δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Στη συνέχεια ξεκίνησαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα και ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στα αρμόδια όργανα.   Ακόμη είπε ότι ο κατηγορούμενος πήγε στο ραντεβού γιατί πίστευε ότι ο άλλαξε γνώμη και κατάλαβε πόσο σημαντικός παράγοντας είναι ο 49χρονος  για την κατάσταση του πρασίνου.
Να σημειωθεί ότι ο  κατηγορούμενος είχε εργολαβική σχέση με το δήμο επί προηγούμενων δημοτικών αρχών για την επιτήρηση των κοιμητηρίων και υπάρχουν προς αυτόν άνω των 200.000 €. Για τις έχουν ασκηθεί αγωγές, σε μια προσπάθεια διεκδίκησης των χρημάτων, οι οποίες εκκρεμούν.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση